Axigen Community Forum

  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error after upgrade 10.2.2.2

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Error after upgrade 10.2.2.2

    Hello,

    we have upgraded the api from 10.2.0.2 to 10.2.2.2. Now we get the following error at restarting apache:

    PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php5/20121212/cliclient_Linux_php55_64bit_no_threads.so.10.2.2.2 ' - /usr/lib/php5/20121212/cliclient_Linux_php55_64bit_no_threads.so.10.2.2.2 : undefined symbol: _Z29domain_permissions_scan_bytesPKcmPv in Unknown on line 0
    PHP 5.5.9-1ubuntu4.26 (cli) (built: Sep 17 2018 13:46:30)

    In our application in the browser the following error is shown:

    Fatal error: Call to undefined function cliclient_version() in /usr/share/php/mylib/kundencenter/AxigenCliApi/axi_version.php on line 7

    Please help
    Thanks in advance
    Nicole

    #2
    Please know that we have a patch available which includes the fix for the reported behavior. It is available at the link below:

    http://support.axigen.com/cliapi-10....0.2.2.3.tar.gz

    Please keep us updated on this matter.
    Thank you.

    Best regards,
    Bogdan Maxim

    Comment


      #3
      Hi Bogdan,

      thanks for the patch.

      The error mentioned above ist gone now with the patch. But we now get an error in our application:

      -------------
      $A_accounts = $O_domain->listAccounts();

      foreach ($A_accounts as $account){

      $O_account = $O_domain->updateAccount($account);
      echo "O_account:";
      print_r($O_account);
      >> empty

      .................

      $A_accountAliases = $O_account->listAliases();
      >> error


      ....
      --------------------

      In our application we loop over the domain accounts, which worked without problems before. But $O_account is empty now. $O_domain->updateAccount($account); doesn't seem to return an object.

      Error: Fatal error: Call to a member function listAliases() on a non-object in ....

      The above code worked before without errors.

      Please help.

      Thanks in advance.
      Nicole

      Comment


        #4
        Hello Nicole,

        We'll check your report and come back with our findings.

        BR,
        Ioan

        Comment


          #5
          Hello Nicole,

          We have fixed the reported issue - please retest with the CliApi from the following link:

          http://support.axigen.com/cliapi-10....0.2.2.4.tar.gz

          Please let us know if all is fine with the new version.

          Best regards,
          Ioan

          Comment

          Working...
          X