Announcement

Collapse
No announcement yet.

I have problem with sending !

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    I have problem with sending !

    hello
    my account if send email and in tab setting " save to send" be yes email don't send and if "no" emal send
    what it is???!!!!!!

    #2
    Hello,

    From you message I understand that you are sending a message from one mail client, configured with SMTP and IMAP. Is this correct?

    If yes, what mail client are you using?

    For more information please set the log level for SMTP Receiving, IMAP and PROCESSING services to Protocol Communication, make a new test and check the Axigen log file (default saved in /var/opt/axigen/log/everything.txt) for any hint that should explain the mentioned error.

    My assumption is that you have defined the account in the mail client when the language was set to English and, later on, you have changed the language settings (for example by logging in into the WebMail interface that automatically switch the language to the one detected by the browser) so the Sent folder was switched to its corresponding name.

    HTH,
    Ioan

    Comment


      #3
      Hello Everyone
      If my account send an email and in tab setting " save to send" be yes email don't send and if "no" email send
      what it is?

      Comment

      Working...
      X

      This is the legacy Axigen forum, which is no longer active.

      To create new topics & posts, please visit the new Axigen community.

      Axigen Community