Axigen Community Forum

  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

web mail loading problem in safari

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    web mail loading problem in safari

    Hello,

    The Axigen webmail loading is stuck at 100%. I am operating El Capitan 10.11.6 and Safari 9.1.3 and webmail works fine on other browsers like firefox.

    Is this a bug ? I see that axigen had a similar webmail issue when tried on Chrome 60.

    Axigen server version: 10.2.1 (Linux/x64)

    Reference: https://www.axigen.com/forum/forum/s...official-build

    Please help.

    #2
    Hello,

    Is this issue related only on a single account or for any other accounts you have on your server?

    Please advice.

    BR,
    Ioan

    Comment


      #3
      Hi,
      I'm having a similar problem. I am on a Mac and just updated the OS to Mohave 10.14.3. Now the load bar loads to 5% then starts over, and again and again. Like it's stuck in a loop. I found I can open it in the standard interface. But the AJAX interface that I used to use gives me the loop-thing. I tried switching from Safari to Chrome, but have the same issue.

      Here is the version of Axigen webmail I am using:
      ? 2004-2014 Axigen Messaging. All rights reserved.
      Switch to Standard Interface
      Powered by Axigen Mail Server
      Version 8.1.2

      Please help. Thanks.



      Comment


        #4
        Hello,

        You are using a very old version and the "loop" problem is introduced by newer versions of the browsers you are using.
        The fix is present in the newer versions of Axigen so the only solution for you is to upgrade to latest version.

        HTH,
        Ioan

        Comment

        Working...
        X